Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@14:28:10 GMT

تجربه رانندگی با MVM X22 مجهز به ESP + فیلم

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۰۴۷۶

‍‍‍‍‍‍

رکنا:این یک واقعیت کلاسیک است که خودروهای شاسی بلند و مرتفع اساسا ارتباط خوبی با معقولاتی مانند تغییر مسیر ناگهانی و مواجه با پیچ های تند ندارند. این مسئله از علم فیزیک نشات می گیرد، جایی که مرکز ثقل بالای این خودرو ها در کنار فنربندی نامناسب آن ها برای رانندگی با سرعت بالا، مشکل ساز شده و خودرو را تا مرز چپ شدن پیش می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم ویدیو: 3.76M | مدت زمان ویدیو: 00:01:03

این مسئله همچنان در مورد برخی از خودروهای شاسی بلند اصیل و وانت بارهای مشهور نظیر تویوتا هایلوکس نیز وجود دارد اما در پی فراگیر شدن خودروهای کراس اوور طی چند سال اخیر که در واقع بر مبنای خودروهای معمولی کم ارتفاع طراحی شده اند، از شدت آن تا حدی کاسته شده است، چرا که اساسا فنربندی و مشخصات شاسی خودروهای کراس اوور بیشتر به مدل های سدان و استیشن نزدیک است تا خودروهای شاسی بلند (SUV) واقعی با شاسی مستقل و فنربندی انعطاف پذیر.

با این وجود نمی توان از نقش سامانه های ایمنی و پایداری الکترونیکی نیز در افزایش ایمنی خودروها گذشت، چرا که براساس آمارهای رسمی وجود تکنولوژی های کنترل پایداری نظیر ESP بین 40 تا 60 درصد از احتمال واژگونی خودروها می کاهد و طبیعتا چنین رقمی با توجه به آمار بسیار بالای تصادفات و تلفات رانندگی در کشورمان می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

بر همین اساس شرکت مدیران خودرو به تازگی مدل جدیدی از کراس اوور کوچک X22 را مجهز به ESP روانه بازار Store کرده است و در آخرین روز هفته گذشته فرصتی دست داد تا خبرنگاران میزان پایداری این خودرو را در پیچ های تنگ و باریک پیست کارتینگ مجموعه ورزشی آزادی Freedom بسنجند.

در مقام مقایسه می توان گفت که نسخه قبلی MVM X22 که فاقد سیستم ESP بود، خودرویی نسبتا متزلزل در مانور های ناگهانی احساس می شد، کم فرمانی محسوس در مواجه با پیچ های بزرگ و احساس ناپایداری بخش انتهایی خودرو در تغییر مسیرهای سریع، باعث شده بود تا تاکید بر رانندگی ایمن، یکی از توصیه های همیشگی برای نشستن پشت فرمان این خودرو باشد، اما حالا MVM X22 مجهز به ESP کاملا متفاوتی در مواجه با پیچ های بزرگ به نظر می رسد.

در واقع اساس کارکرد تکنولوژی ESP (به معنای برنامه الکترونیکی تامین پایداری) بر دریافت اطلاعات لحظه ای از سنسور های مختلف و صدور فرمان برای فعال کردن مستقل ترمز چرخ های در معرض خطر است. بدین معنا که اگر سیستم تشخیص به ناپایداری چرخ های عقب دهد، با اعمال هوشمندانه ترمز می تواند خودرو را به شرایط پایدار در آورد.

کاربرد این تکنولوژی تنها به سریعتر پیچیدن خودروها و معقولاتی از این دست خلاصه نمی شود بلکه در مواجه به سطوحی با ضریب چسبندگی متفاوت نیز می تواند به یاری رانندگان بیاید، برای مثال در صورتی که دو چرخ از یک سمت در مسیری یخ زده قرار بگیرند و دو چرخ دیگر بر روی آسفالت خشک باشند، ترمزگیری با خودروهای مجهز به ESP بدون هیچ مشکلی و کاملا مطمئن انجام می شود، اما خودروهای فاقد این سیستم دچار ناپایداری شده و در چنین شرایطی به دور خود خواهند چرخید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

اعدام دو متجاوز به دختر دانشجو در ورامین / آنها حتی دوستانشان را هم به مهمانی شوم دعوت کردند!

جنجال رفتار تبعیض آمیز داور اروگوئه‌ای بازی ایران و اسپانیا! + عکس

نسرین را به مهمانی مجردی با دوستانم بردم که آن اتفاق وحشتناک رخ دادپدر بی رحم شرف دخترش را در قمار باخت! + عکس

ساسان خواستگار خواهرم برای من آپارتمان اجاره کرد تا رفت و آمد داشته باشیم

قتل هاجر خواننده معروف ترک + عکس

زن یاسر ؛ صیغه طاهر! / حاصل عشق خیابانی دختر 15 ساله

خواننده زن معروف 55 ساله با جوان 26 ساله در حالت بدی در یک رستوران دیده شد+عکس

عروس 15 روزه بودم که مچ شوهرم را در اتاق خواب خواهرم گرفتم!

ماموریتی برای شیطان/ جوان‌ترین قاتل چگونه 3 تن را قربانی شیطان کرد + عکس

گفتگو با مرد شیطان صفتی که 5 زن ثروتمند تهرانی را به دام انداخت

زنان روسی به دنبال باردار شدن فوتبالیست‌ ها در جام جهانی!

فرار عجیب داماد از حجله 2 عروس / او همزمان با 2 دختر ازدواج کرده بود + تصاویر

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت مدل بازار Store آزادی Freedom خودرو فیزیک فیلم رانندگی تغییر مسیر ناگهانی عکس ایران من حوادث زندگی پرونده ازدواج فیلم جام جهانی دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)

امیرمسعود عابدین: فراری ۴۵۸ ایتالیا، لقب تنها فراری غیرکلاسیک پلاک ملی ایران را یدک می‌کشد. این خودرو طی گذراندن مراحل قانونی و دریافت مجوز خاص، در سال ۲۰۱۲ وارد کشور شد.

فراری ۴۵۸ جانشین فراری F۴۳۰ شد و راه آن را با قدرت ادامه داد. صحبت کردن درباره طراحی ۴۵۸ ایتالیا، تکرار مکررات است؛ چرا که طراحی زیبا و منحصربه‌فرد این خودرو بر همگان ثابت شده است. قلب تپنده این خودرو، پیشرانه ۴.۵ لیتری ۸ سیلندر بوده که ۵۶۲ اسب‌بخار قدرت و ۵۴۰ نیوتون‌متر گشتاور تولید می‌کند.

این موتور در زمان خود جزو قوی‌ترین پیشرانه‌های جهان بود. با حضور این فراری قدرتمند در خیابان، هیچ خودرویی جرئت خودنمایی ندارد! رقیب مستقیم این خودرو یعنی مرسدس‌بنز SLS هم در کشور حضور دارد.

منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سیر تکامل خودروی ایتالیایی و لوکس فراری (فیلم) چند ترفند ساده که از سرقت موتورسیکلت جلوگیری می کند (فیلم) تکنولوژی به کار رفته در مدل جدید خودرو فراری پورسانگوئه 2023 (فیلم)

دیگر خبرها

  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • آتش سوزی خودرو و فوت ۳ نفر در تونل 
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
  • حادثه رانندگی در شهر هوره
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟