Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، با توجه به اینکه  شورای رقابت به خودروسازان مجوز داده بر اساس نرخ تورم بخشی اعلامی توسط بانک مرکزی و قیمت منطقی تمام شده، هر سه ماه یکبار قیمت جدید محصولات خود را اعمال کنند،   شرکت مدیران‌خودرو نیز علیرغم اینکه در ۲۶ شهریور ماه لیستی از قیمت محصولات خود برای فروش در فصل پاییز منتشر کرده بود که نشانگر افزایش ۶۳ تا ۱۷۰ میلیون تومانی قیمت محصولات این شرکت در دو برند ام‌وی‌ام و چری نسبت به تیرماه بود، مجددا کمتر از دو هفته پیش (در ۱۲ آبان) لیست قیمتی جدید تنظیم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین قیمت خودرو در ۲۴ آبان | پراید چند شد؟

طبق دستور شورای رقابت، براساس ملاک افزایش قیمت خودرو طبق نرخ تورم بخشی که بانک مرکزی اعلام کرده است، خودروسازان مجاز به افزایش حداکثر ۲۵ درصد قیمت‌ محصولات خود برای عرضه در سه ماهه سوم سال جاری شده اند.

مقایسه قیمت‌ها نشان می‌دهد که محصولات چری از ۱۰۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا ۱۷۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و محصولات MVM‌ از ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۱۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده اند. این افزایش قیمت حکایت از افزایش ۱۵.۷ تا ۲۴.۴ درصدی در گروه محصولات MVM و افزایش حدود ۱۷ تا ۲۵ درصدی در محصولات گروه CHERRY دارد.

بر اساس لیست ارائه شده توسط شرکت مدیران‌خودرو در آبان ماه نسبت به لیست قیمتی تنظیم شده در شهریور ماه که اینگونه به نظر می‌رسید برای فروش در فصل پاییز بوده است، MVM X ۵۵  در دو مدل اتوماتیک اکسلنت اسپورت و اتوماتیک اکسلنت به ترتیب ۱۶۸ میلیون تومان و ۱۵۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.   MVM X۵۵ اتوماتیک اکسلنت اسپورت از ۶۸۷ میلیون تومان به ۸۵۵ میلیون تومان و MVM X۵۵ اتوماتیک اسپورت نیز از ۶۸۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ۸۴۰ میلیون تومان رسیده است.

نتایج قرعه‌کشی فروش فوق العاده ایران خودرو اعلام شد

MVM X۳۳  اسپورت با افزایش ۱۰۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی از ۴۵۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ۵۶۲ میلیون تومان و مدل اتوماتیک آن با افزایش ۱۰۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی از  ۴۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ۵۹۷ میلیون تومان رسیده است.  

در گروه محصولات MVM X۲۲، مدل دنده‌ای لاکچری ۶۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، مدل دنده‌ای اکسلنت اسپورت ۶۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، مدل اتوماتیک لاکچری ۸۵ میلیون تومان و اتوماتیک اکسلنت اسپورت آن ۸۸ میلیون تومان افزیش قیمت داشته‌اند. در آخرین لیست قیمتی ارائه شده توسط این شرکت به ترتیب MVM X۲۲ دنده‌ای لاکچری  ۳۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و مدل اتوماتیک لاکچری آن ۴۷۹ میلیون تومان تعیین قیمت شده‌اند. همچنین برای مدل MVM X۲۲ اکسلنت اسپورت، نوع دنده‌ای آن ۴۱۰ میلیون تومان و اتوماتیک آن ۴۹۷ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

در این جدول همچنین MVM ۳۱۵ پلاس اتوماتیک ۴۲۰ میلیون تومان تعیین قیمت شده است؛ درحالی که قیمت قبلی این خودرو ۳۶۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده است و بدین ترتیب مشمول افزایش ۵۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی شده است. MVM ۳۱۵ پلاس دنده‌ای نیز با افزایش ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی از ۲۶۵ میلیون تومان در لیست تنظیم شده شهریورماه به ۳۰۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در لیست آبان ماه رسیده است.

 در دیگر گروه محصولات شرکت مدیران‌خودرو، در گروه محصولات چری، خودرو تیگو ۷ IE که در این یک ماه و چند روز  (از ابتدای مهرماه تا پیش از ۱۲ آبان ماه) با قیمت ۸۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌شد، اکنون ۱۷۹ میلیون و ۷۰۰ هزار گران‌تر شده و در آستانه یک میلیارد تومان قرار گرفته است. (آخرین قیمت در نظر گرفته شده برای این محصول ۹۹۰ میلیون تومان است).

پس از آن، خودرو آریزو ۶ که پیش‌از این  ۶۹۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده بود، مشمول افزایش قیمت ۲۵ درصدی حداکثری شده و به ۸۷۲ میلیون تومان رسیده است و افزایش ۱۷۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی را حکایت می‌کند.

همچنین در برند چری، آریزو ۵ توربو ۱۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و تیگو ۵ اکسلنت ۱۰۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گران‌تر شده‌اند. به این ترتیب آریزو ۵ توربو از  ۵۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ۶۲۵ میلیون تومان و تیگو ۵ اکسلنت از ۶۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۷۵۰ میلیون تومان رسیده‌اند.

در برند چری، کمترین افزایش قیمت به لحاظ قیمتی را خودرو آریزو ۵ دنده‌ای داشته است که البته آن نیز ۲۴.۹ درصد مشمول افزایش قیمت شده است. این خودرو از ۴۰۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در لیست شهریور ماه برای فروش در پاییز به ۵۰۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در لیست تنظیمی آبان ماه رسیده لست که نشان از افزایش ۱۰۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی دارد.

شرکت مدیران خودرو در پاسخ به ایسنا در رابطه با علت افزایش قیمت مجدد برای فصل پاییز، تا لحظه انتشار این گزارش، پاسخی ارائه نداده است.

کد خبر 565149 برچسب‌ها خودرو - ایرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو ایرانی میلیون و ۳۰۰ هزار تومان میلیون و ۷۰۰ هزار تومان میلیون تومان رسیده شرکت مدیران خودرو اتوماتیک اکسلنت میلیون تومان اکسلنت اسپورت تومان در لیست هزار تومان گروه محصولات مدل اتوماتیک افزایش قیمت هزار تومانی آبان ماه دنده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است

مسئولان اصرار دارند به جای لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید مقایسه دو صنعت لوازم خانگی و خودرو به مذاق تولیدکنندگان لوازم خانگی خوش نیاید، اما هر چه می‌گذرد به عمق فاجعه تولید داخلی این دو کالا (لوازم خانگی برقی و خودرو) پی می‌بریم. کالایی که فناوری آن وارداتی است، با کیفیت بسیار پایین مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی آن کالا بالاتر است. این اتفاق در فضای انحصاری که در این سال‌ها در کشور حاکم است، برای لوازم خانگی و خودرو به وقوع پیوسته است. اکنون بعد از پنج دهه دولت و مجلس با تصویب قانون به دنبال واردات خودروی اقتصادی هستند تا رضایت مردم را جلب کنند، اما کارشناسان معتقدند باید مانع تکرار این تجربه برای صنعت لوازم خانگی شوند چراکه مردم ما محکوم به خرید لوازم خانگی گران‌تر نیستند، چون تولیدکنندگان با واردات قطعات و مونتاژ آن‌ها می‌خواهند ژست تولید ملی بگیرند.
 
داستان قیمت بالای خودرو، پایین‌بودن کیفیت آن و مقایسه‌اش با برند‌های کیفی و ارزان خارجی در کشور‌های همسایه همواره نقل محافل است. به عنوان مثال در کشورمان خودروی ال 90 با سال ساخت 1397، 870 میلیون تومان و نیسان آلتیما 2020 در دوبی 14هزار دلار (850میلیون تومان) است. اینکه چرا در این سال‌ها خودرو گران، بی‌کیفیت و مونتاژی به مردم تحمیل شده، موضوعی است نخ‌نما و تکراری که هر شهروند ایرانی از آن خبر دارد، اما نکته تلخ ماجرا این است که همین داستان نیز برای صنعت لوازم خانگی ایرانی در حال تکرار است و هیچ دولتمردی به ادامه این روند و تضییع حقوق مصرف‌کننده واکنشی نشان نمی‌دهد. شاید خرید خودرو برای هر خانواده ایرانی کالای ضروری نباشد، اما خرید لوازم خانگی برقی مانند یخچال، لباسشویی، اجاق‌گاز و تلویزیون جزو ضروری‌ترین کالای مورد نیاز در یک خانواده است که باید هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم اینکه از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. آنچه در پنج سال اخیر برای این صنعت رقم زده‌اند، چیزی جز نادیده‌گرفتن حقوق مصرف‌کننده نبوده است. 

به عنوان مثال به گزارش دنیای لوازم خانگی، قیمت یخچال فریزر ساید‌بای‌ساید ساخت ایران 64‌میلیون (4‌هزارو 400 درهم) و 89‌میلیون تومان (6‌هزار درهم) است که قیمت‌ها برحسب نوع برند متغیر است، اما همین یخچال سایدبای‌ساید در کشور امارات (با در نظر گرفتن نرخ درهم حدود 15‌هزار تومان)، برند بوش و زیمنس تولید آلمان کمتر از 5‌هزار درهم به فروش می‌رسد. همچنین گزارش خبرگزاری تسنیم که در اردیبهشت سال گذشته قیمت این کالا‌ها را در ایران و امارات مقایسه کرده بود، حاکی است قیمت ماشین لباسشویی هفت‌کیلویی سامسونگ در ایران 28‌میلیون تومان و در امارات 16‌میلیون تومان (محاسبه قیمت‌ها در امارات با درهم 14‌هزار تومان) بود. همین ماشین لباسشویی با نشان داخلی بین 19 تا 30‌میلیون تومان فروخته می‌شد. علاوه بر این ماشین لباسشویی هشت‌کیلویی ال‌جی در امارات 19‌میلیون تومان و ایران 35‌میلیون تومان فروخته می‌شد. همچنین یخچال سایدبای‌ساید سامسونگ در امارات 51‌میلیون تومان و در ایران 101‌میلیون تومان عرضه می‌شد. نشان ال‌جی این یخچال‌ها نیز در امارات 63‌میلیون تومان و در ایران 121‌میلیون تومان فروخته می‌شد. این مقایسه قیمت‌ها در حالی است که لوازم خانگی سامسونگ و ال‌جی موجود در بازار ایران قاچاق است و هیچ حقوق گمرکی به دولت پرداخت نمی‌شود. 

کالا‌های ایرانی قابل رقابت با خارجی‌ها نیستند 

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی با تأکید بر اینکه انحصار و مونتاژکاری با کمترین کیفیت ممکن، صنعت لوازم خانگی را ارتقا نمی‌دهد، در گفتگو با نبض‌صنعت می‌گوید: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم، بنابراین باید ببینیم کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند. 

محمدحسین اسلامیان می‌افزاید: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، 200دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از 20میلیون تومان به مردم فروخته نمی‌شود. 

وی تأکید می‌کند: تهیه زیرساخت‌ها از سوی دولت مسئله دوم است و مسئله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم. امروزه تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دوقلو و کولرآبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد. 

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تصریح می‌کند: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تأمین می‌کند، اما مسئولان اصرار دارند به جای این لباسشویی 15میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با 25میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دوبرابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم. 

گلایه از وضعیت تولید لوازم خانگی  و خودرو در بهمن 1400

بهمن سال 1400 رهبر حکیم انقلاب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، گلایه‌هایی را در مورد وضعیت کیفیت و قیمت برخی محصولات داخلی از جمله لوازم خانگی و خودرو فرمودند. نکته قابل تأمل در سخنان ایشان اشاره مصداقی به نزول کیفیت در تولید برخی محصولات داخلی بود. بنا به تأکید رهبری «حمایت‌های عملی و تبلیغاتی از تولید داخلی باید به ارتقای کیفیت محصولات و همچنین ارتقای فناوری منجر شود، اما متأسفانه در برخی صنایع به ویژه در صنعت خودرو به موضوع کیفیت توجه نمی‌شود و مردم نیز بحق به آن‌ها اعتراض دارند. اگر با وجود فضای حمایتی از تولید داخل، به جای ارتقای کیفیت، قیمت‌ها افزایش یابد، مسئله بدی است، زیرا نتیجه همه حمایت‌های دولتی، بانکی و جلوگیری از رقابت‌های خارجی، عملاً به بالا رفتن قیمت منجر شده است.» رهبر معظم انقلاب با گلایه از برخی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی فرمودند: «با وجود حمایت‌هایی که از این تولیدکنندگان شد، اما گفته می‌شود برخی محصولات آن‌ها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینگونه باشد.»

از منویات رهبر معظم انقلاب دوسال‌وچهار ماه می‌گذرد. در این مدت لوازم خانگی که کمترین تلاش را در داخلی‌سازی قطعات داشته‌اند، به مونتاژکاری و واردات قطعات مشغولند و به بهانه افزایش نرخ ارز و دستمزد کارگر قیمت را ماهانه یا فصلی گران می‌کنند. خودروسان نیز در این مدت با ده‌ها ترفند و راه‌اندازی سامانه یکپارچه و واردات خودروی اقتصادی قیمت‌ها را گران کرده‌اند و همچنان مشتریان از کیفیت پایین و بالابودن قیمت آن ناراضی هستند. خبر‌های رسیده به «جوان» نیز حاکی است هر دو صنعت در انتظار دریافت مجوز افزایش قیمت هستند و عرضه خود را به شدت کاهش داده و قطره‌چکانی کرده‌اند. افکار عمومی همچنان انتظار دارند روزی برسد این دو کالای گران، ارزان و در فضای رقابتی در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرند، نه اینکه با شعار تولید داخل قیمت را نجومی گران کنند.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟