Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعه ضریب اطمینان خودروهای چینی (VDS) را در سال 2010 را با هدف تحقیق در مورد مشکلات کیفی رخ داده در یک بازه زمانی 6 ماه در خودروهایی با زمان مالکیت 13 تا 48 ماه آغاز کرد. امتیاز ضریب اطمینان خودرو با تعداد مشکلات پیش آمده بین هر صد وسیله نقلیه (PP100) محاسبه می شود و هر چه امتیاز PP100 کمتر باشد، متعاقبا مشکل کمتر بوده و نشان دهده کیفیت بالاتر خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ارزیابی، X22 PRO با امتیاز عالی 103 از PP100 در رتبه اول از بین خودروهای کراس اوور برندهای چینی قرار گرفت. میانگین امتیاز کراس اوورهای برند چینی با 143از PP100 است. امتیاز X22 PRO بسیار فراتر از رقبای هم رده خود است و این نشان دهنده کیفیت فوق العاده بالای این محصول است.

از زمانی که X22 PRO در سال جاری، به بازار برزیل، شیلی، پرو، عربستان سعودی، عراق و سایر کشورها وارد شد ، مورد علاقه مصرف کنندگان جهانی قرار گرفته است. در شیلی، فروش اجمالی خودرو X22 PRO در 9 ماه اول سال جاری، رتبه دوم را در بین تمام برندهای خودروساز کسب کرده است. در برزیل، از زمانی که X22 PRO در ژوئن امسال وارد بازار شد، فروش X22 PRO همچنان  تصاعدی بوده است و طراحی این خودرو به طور گسترده مورد علاقه مخاطبین جوان است.

 

X22PRO یک "خودروی خاص" است که ویژه مخاطبین جوان طراحی شده است. دارای جلوپنجره الماس کهکشانی و خط دور بدنه دینامیک است که حس طراحی بسیار شیک و اسپرت را ایجاد می کند. و از نظر تکنولوژی آپشن ها و راحتی در سطح بالایی قرار دارد. مجهز به تهویه مطبوع اتوماتیک، صفحه نمایش لمسی 9 اینچی، EPB+AUTOHOLD، ESP9.3 و صندلی های چرمی و ... است. ترکیب قدرت خروجی موتور 1 لیتری توربو و جعبه دنده 9 سرعته CVT می تواند قدرت کافی را تامین کند. بنابراین به این معنی است که چه از نظر ظاهر، راحتی و چه از نظر هماهنگی تکنولوژیکی، X22PRO خواسته های رانندگی مخاطبین جوان را برآورده می کند. باور کنیدکه رانندگی با این خودرو تجربه ای متفاوت را برای شما به ارمغان می آورد.

 

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

https://www.mvmco.ir/products/18/X22%20pro

منبع: فارس

کلیدواژه: X۲۲ X۲۲ PRO

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا